Експертите от сайта Iseecars.com посочиха 10-те автомобила, които дилърите в САЩ

...
Експертите от сайта Iseecars.com посочиха 10-те автомобила, които дилърите в САЩ
Коментари Харесай

Топ 10 на колите, които се продават най-лесно

Експертите от сайта Iseecars.com показаха 10-те автомобила, които дилърите в Съединени американски щати препродават най-бързо. Сред тях няма нито кросоувъри, нито джипове, акцентира " Блиц "..  

1. Toyota Prius C: 29,6 дни

Toyota Prius C - това е незначителен, не доста мощен хибриден автомобил. Базовата му версия коства 20 630 $, въпреки тя би могла да коства и по-малко. Въпреки това, колата се продава сносно.  

2. Tesla Model S: 32,4 дни



Tesla Model S – това, евентуално, е най-хубавият модел на Tesla, който може да бъде платен сега от дилърите. Този хечбек през последните няколко години получи обилни доработки, което го трансформира в отлична кола.  

3. BMW i3: 33,4 дни 



Градският хечбек BMW i3 бе пуснат на пазара през 2013 година. Наскоро той се снабди с високопроизводителна версия. Американските дилъри съумяват приблизително да продадат такава кола за 33.4 дни. 

4. Toyota Prius: 33,4 дни



Дизайнът на Toyota Prius постоянно е обект на рецензии. Затова пък хибридът е много пестелив, заради тази причина не е учудващо, че той се продава добре.   

5. Chevrolet Volt: 34,3 дни 



Хибридният Chevrolet Volt с едно зареждане на батерията и цялостен контейнер е кадърен да измине 675 километра, 85 от които единствено на ток. Базовият модел стрива 33 220 $.

6. Volkswagen Golf R: 34,4 дни 



Volkswagen Golf R е екипиран с 4- цилиндров 2-литров мотор с турбо, работещ в композиция с 6-степенна механична скоростна кутия. Колата си е много скъпа 39 785 $. Въпреки това се харчи добре. 

7. Honda Civic: 34,7 дни 



Honda Civic един от най-хубавите компактни коли, който може да бъде закупен сега. Моделът разполага с няколко 4-цилиндрови мотора. Средно колата се продава за 34,7 дни от дилърите.

8. Toyota Corolla: 34,9 дни 



Седанът Toyota Corolla, макар, че си е много остарял модел, се продава сносно. Това се дължи на неговата надеждност и високото равнище на съоръжение на базовия модел.  

9. Honda Accord: 35,5 дни 



Трудно е да се откри по-красив седан, отколкото Honda Accord. Затова макар спада в търсенето на седана, Accord продължава да се продава сносно в Съединени американски щати. Базовият модел разполага с двузонов климатик, адаптивен круз надзор и мултимедийна система.  

10. Hyundai Veloster Turbo: 36 дни



Базовият модел на Hyundai Veloster Turbo коства 21 900 $. Veloster Turbo второ потомство бе съществено доработен за моделната 2019-та година. Той разполага с 1.6-литров мотор с 6-степенна механична скоростна кутия или 7-степенен автомат с двоен съединител. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР